Jobba som kock hos Umami Sushi

Är du en kock i stockholm som söker jobb? Umami Sushi söker nya kockar till våra restaurangeri Stockholm!

Fantastiska utvecklingsmöjligheter för kockar i Stockholm

Karriärmöjligheter för kockar hos Umami Sushi

Umami Sushi är en växande restaurangkedja med restauranger i Stockholm. Vi är kända för vår höga kvalitet och vår passion för sushi.

Om du är en kock i Stockholm som söker ett nytt jobb är Umami Sushi ett utmärkt alternativ. Vi erbjuder dig en karriär med goda utvecklingsmöjligheter i en kreativ och berikande miljö.

Hos Umami Sushi har du möjlighet att utvecklas och växa som kock. Vi erbjuder dig en kreativ och stimulerande arbetsmiljö där du kan lära dig nya saker och utveckla dina färdigheter.

Våra kockar arbetar alltid för att skapa enastående gastronomiska upplevelser för våra kunder. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå våra mål, och vi värdesätter teamspelare som är engagerade i sitt arbete.

Vi söker även servitriser! Ansök om att jobba som servitris här!

En möjlighet för kockar att utvecklas och växa

Jobba som kock i en kreativ och berikande miljö

Hos Umami Sushi arbetar vi med färska, högkvalitativa råvaror från hela världen. Vi skapar spännande och innovativa sushirätter som vi serverar i en modern och elegant miljö.

Vi har ett team av engagerade och erfarna kockar som älskar att laga mat. Vi arbetar tillsammans för att skapa en härlig arbetsplats där alla känner sig välkomna och uppskattade.

Som kock hos Umami Sushi kommer du att arbeta tillsammans med ditt team för att skapa enastående matupplevelser för våra kunder. Du kommer att få möjlighet att vara kreativ och experimentera med nya smaker och kombinationer.

Att arbeta som kock hos Umami Sushi är en berikande upplevelse som ger dig möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Du kommer att få vara med och skapa något som är större än dig själv.

Sök jobbet idag och bli en del av Umami Sushi-teamet!

Vi söker även kökspersonal till våra resturanger. Ansök om att jobba som kökspersonal här!

Vanliga frågor om att jobba som kock hos oss

En sushiupplevelse som är både unik och smakrik

Umami Sushi – Vi serverar sushi för alla smaker

Umami Sushi är en restaurangkedja som finns runtom i Stockholm.

Hos oss erbjuder vi ett brett utbud av sushirätter att välja mellan, så det finns något för alla smaker. Vi har allt från klassiska sushirullar till mer moderna och experimentella rätter.

Oavsett om du är en sushiälskare eller om du vill prova något nytt, kommer du att hitta något du gillar hos Umami Sushi.

Om du letar efter oförglömlig smakupplevelse, är Umami Sushi det perfekta stället för dig.

Vi hoppas att du kommer att besöka oss snart!

För mer information hur du söker jobb hos oss kontakta oss på:
Mail:  info@umamisushi.se
Telefon: 070-482 66 88

Vi söker sushikockar för våra restauranger! Ansök här!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vänligen fyll i nedanstående kontaktformulär för att nå oss.Lämna ditt namn, e-postadress och ditt meddelande om du har frågor, förfrågningar eller feedback.Vi återkommer till dig så snart vi kan. Tack!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.