Om oss

Umami Sushi – mer än bara den unika smaken

Upplev Umami Sushi

Så mycket mer än bara en bit sushi

Välkommen till en värld av gastronomiska äventyr där vi tar dig bortom det vanliga och öppnar upp en mångfacetterad resa av smakupplevelser.
Hos Umami Sushi är vi stolta över att erbjuda dig så mycket mer än mat som mättar, vi skapar konstverk av smaker som väcker dina sinnen till liv.
Härmed vill vi dela med oss av vår passion för det japanska och asiatiska köket tillsammans med dess kultur.

Vår historia

Så blev vi Umami Sushi

Smak & Kvalité

Våra framgångsrika utmärkelser 

Upptäck helheten

Om oss på Umami Sushi

Vi är glada över din nyfikenhet till att läsa mer om oss och vilka vi är på Umami Sushi.

Vår kärlek till matlagning och passion finns nämnligen genom inspiration till att utforska nya smakterritorier som därmed hjälpt oss att skapa våra unika menyer.
Alla i en harmonisk dans genom varje sushibit tillsammans i perfektion med våra andra populära rätter inom både det traditionella japanska och asiatiska köket.
I ett team med professionella och erfarna kockar är vi idag stolta över att ha vunnit flertalet olika utmärkelser.

Men vi strävar inte bara efter att erbjuda en hög kvalitet på vår mat, utan även inom vår service för att göra varje besök till en minnesvärd upplevelse, oavsett på vilken av våra restauranger du än besöker.

För dig som hellre vill avnjuta Umami Sushis smaker i hemmets bekvämlighet, erbjuds alltid en smidig onlinebeställning för både avhämtning och hemkörning.
Eller varför inte slå på stort när du har något att fira och upptäck alla våra olika catering möjligheter med skräddarsydda menyer för att matcha varje tillfälle.

Du är helt enkelt välkommen in till en kulinarisk resa full av nytänkande ren njutning.

Träffa några av våra anställda

Frågan alla velat ställa

Varför heter vi Umami Sushi?

Ordet umami har förmodligen de allra flesta i modern tid hört talas om och kanske du även har koll på att det är den så kallade femte grundsmaken inom japansk matlagningskonst.
Men visste du att ”Umami” på japanska ordagrant betyder ”god och färsk smak”. 

Namnet “Umami Sushi” valdes därför med omsorg till att enkelt representera hela vår matfilosofi och den unika smakupplevelsen vi ständigt strävar efter att erbjuda. 

Själva smaken umami beskriver vi själva som behaglig, fyllig, rund och som förhöjer andra smaker och ger en djupare dimension till maten.

Så nästa gång du äter hos oss, testa gärna en av våra unika umamirullar och upplev därmed skillnaden mellan Umami Sushi och andra Sushi restaruanger!

Frågor och svar om oss på Umami Sushi

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vänligen fyll i nedanstående kontaktformulär för att nå oss.Lämna ditt namn, e-postadress och ditt meddelande om du har frågor, förfrågningar eller feedback.Vi återkommer till dig så snart vi kan. Tack!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.