Bästa sushin i Stockholm – Följ vår smakresa

Stockholms Bästa Sushi: Läs mer om vår passion tillsammans med prestigefyllda utmärkelser

Bästa asiatiska restaurang Stockholm – det är vår passion

Här möts varje sushibit med smak och kvalité i varje tugga

Vi är glada över att du har hittat till vår sida som fokuserar på smak och kvalitet, vilket präglas på samtliga Umami Sushi restauranger.
Hos är nämligen dessa två faktorer hjärtat i allt vi gör. Läs med fördel även längre ner på denna sida, där får du reda på vilka olika utmärkelser som just vi har blivit tilldelade.

För tillsammans med våra kockars starka passion till det asiatiska köket, strävar vi ständigt efter att leverera de mest utsökta smakerna med den högsta kvalitén i varje rätt vi serverar. Ja, vårt mål är att stå för den bästa sushin samt att utöka vår Umami-verksamhet till att därmed öppna fler av de allra bästa asiatiska och japanska restaurangerna runt om i Stockholm.

När det gäller att erbjuda våra kunder den bästa sushin i Stockholm tillsammans med andra asiatiska och japanska favoriträtter, har vår resa härmed bara börjat! Vi ser fram emot att dela ett kulinariska äventyr tillsammans med dig och lyssnar mer än gärna på dina specifika önskemål till hur vi kan bli bättre för dig. 

Utsökta råvaror och hantverksmässig tillagning

Vår service med en strävan till att bli de bästa asiatiska & japanska restaurangerna i Stockholm

På Umami Sushi strävar vi oavbrutet efter att erbjuda dig den allra bästa sushin i Stockholm genom en kombination av noggrannhet, kvalitet och engagemang. För oss är inte bara sushi en måltid, det är en konstform och den genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet tillsammans med våra andra rätter.
Vi står bland annat för:

  1. Utmärkta råvaror: Där vi noggrannt väljer råvaror med den högsta omsorg och kvalitet i åtanke. Endast de färskaste och mest utsökta ingredienserna når vårt kök.
  2. Hantverksmässig tillagning: Våra skickliga kockar har förfinat sina färdigheter genom engagemang och erfarenhet. Varje sushirulle, sashimi, poké bowl, bibimbab, yakiniku, gyoza eller wokrätt skapas med enastående precision och hantverksskicklighet.
  3. Kreativitet och innovation: Vi strävar ständigt efter att utveckla nya och spännande sushikreationer som överraskar och förför våra gästers smaklökar, ja speciellt med favoritsmaken umami!
  4. Gästfrihet med service: Vårt mål är att göra varje besök till en minnesvärd upplevelse. Vår vänliga och uppmärksamma personal ser till att varje gäst känner sig välkommen och omhändertagen i en avkopplande atmosfär.
  5. Utmärkelser: Vår personals engagemang och passion har belönats med prestigefyllda utmärkelser som Di Gasell och rekommendationer från Restaurant Guru. 

Sushi är känt som hälsosam mat och kan vara en av anledningarna varför man lever så länge i Japan. Läs mer om hur nyttigt sushi är!

“Täbys bästa sushirestaurang”

Alla våra utmärkelser

På Umami Sushi är vi stolta över att ha fått ta emot flera prestigefyllda utmärkelser under årens lopp. Vi vill härmed dela våra framgångar med våra uppskattade och ärliga gäster.
För utan ert stöd och feedback hade vi aldrig kunnat nå hit.

Di Gasell – 2021
Under 2021 blev vår första framgång erkänd när vi belönades med den högt respekterade utmärkelsen Di Gasell.
Tävlingen som arrangeras av Dagens Industri, är känt som Sveriges mest prestigefyllda entreprenörstävling. Endast ett hundratal av Sveriges alla företag lyckas kvalificera sig till att ta emot denna eftertraktade utmärkelsen.

Restaurant Guru – 2022
På Umami Sushi & Café i Hägernäs Strand prisades vår allra första restaurang detta år, utav Restaurant Guru till Täbys bästa sushirestaurang och andra bästa restaurang i alla kategorier.
Samma år blev även vår restaurang i Täby Kyrkby, Umami Sushi & Pokébowl, rekommenderad och utmärkt av Restaurant Guru.

Umami Sushi & Café
2023
A top 100 best sushi restaurant in Sweden

Umami Sushis grundare: Liang Chen

Årets företagare – 2022

Alla vi som arbetar på någon av Umami Sushis restauranger, delar härmed glädjefullt detta fantastiska ögonblick med både stolthet och entusiasm.
För under den årliga företagsträffen år 2022 blev vår grundare, Liang Chen, som enda person utsedd till “Årets företagare” inom hela Täby kommun.

Tack för att du tog dig tid!

Välkommen till Umami Sushi

Tillsammans med våra utmärkelser är vi även tacksamma för allt stöd vi har fått från våra kunder.
Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att förtjäna din tillit och respekt.
Välkommen till Umami Sushi, där vi ständigt arbetar till att servera Stockholms bästa sushi.

Frågor och svar om Umami Sushis smak och kvalité

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Fyll i nedanstående kontaktformulär för att nå oss.
Lämna ditt namn, e-postadress och ditt meddelande om du har frågor, förfrågningar eller feedback.
Vi återkommer till dig så snart vi kan. Tack!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.