Jobb för sushikockar i Stockholm

Är du en passionerad sushikock som vill arbeta i en kreativ och utvecklande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Jobba med de bästa råvarorna och lär dig från erfarna kockar

Fantastiska karriärmöjligheter som sushikock hos Umami Sushi

Umami Sushi är en av Stockholms ledande sushirestauranger. Vi söker just nu fler engegerade och motiverade sushikockar till våra restauranger. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Hos Umami Sushi kommer du arbeta med färska, högkvalitativa råvaror och skapa sushi av högsta klass. Du kommer att arbeta med ett team av andra erfarna och engagerade kockar. Du får möjlighet att lära dig mer om sushi och japansk matlagning och att utveckla dina färdigheter.

Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare är engagerade och motiverade, och vi arbetar därför aktivt för att skapa en positiv och stimulerande arbetsmiljö.

Vi söker även servitriser! Ansök om att jobba som servitris här!

Var med och skapa en unik matupplevelse

Hos Umami Sushi kan du som sushikock växa och utvecklas

Umami Sushi är en snabbväxande restaurangkedja med ambitioner att expandera ytterligare. Som sushikock hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Om du är en driven och utvecklingsorienterad sushikock som vill vara med och skapa en unik matupplevelse för våra gäster, då är Umami Sushi det perfekta stället för dig.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger som vill vara med och utveckla Umami Sushi. Om du är en passionerad sushikock med erfarenhet och ett brinnande intresse för matlagning, då är vi intresserade av att höra av dig!

Vi söker även kökspersonal till våra resturanger. Ansök om att jobba som kökspersonal här!

Vanliga frågor om att jobba som sushikock hos oss

En matupplevelse att minnas

Umami Sushi – För smaklökarnas fröjd

Umami Sushi är en restaurangkedja som serverar både traditionell och modern sushi. Vi använder endast de finaste råvarorna och vi brinner för att skapa unika smakupplevelser för våra gäster.

Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma hos oss. Därför skapar vi en varm och avslappnad atmosfär i våra restauranger.

Vi arbetar alltid för att ge våra gäster en positiv och minnesvärd matupplevelse.

Om du är en passionerad sushikock som vill vara med och skapa unika smakupplevelser för våra gäster, då är Umami Sushi rätt plats för dig! Skicka in din ansökan redan idag!

För mer information hur du söker jobb hos oss kontakta oss på:
Mail:  info@umamisushi.se
Telefon: 070-482 66 88

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vänligen fyll i nedanstående kontaktformulär för att nå oss.Lämna ditt namn, e-postadress och ditt meddelande om du har frågor, förfrågningar eller feedback.Vi återkommer till dig så snart vi kan. Tack!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.